SiVi Logo

Technisch Instituut Sint-Vincentius
Scholengroep Sint-Rembert vzw
Spinneschoolstraat 10, 8820 TORHOUT

In de kijker

Erasmusdays 2022

Erasmusdays 2022

De #ErasmusDays 2022 vinden op 13, 14 en 15 oktober plaats in heel Europa en ook wereldwijd! Tijdens dit driedaagse internationale evenement worden de Europese waarden, de voordelen van Europese mobiliteit en de projectresultaten van Erasmus+ onder de aandacht gebracht. Ook SiVi Torhout neemt deel aan het Erasmus+ project! Volg onze facebookpagina SiVi goes Erasmus+ en blijf op de hoogte van alle avonturen!

Taylor Plysier Europees kampioene katapultschieten bij de dames

Taylor Plysier Europees kampioene katapultschieten bij de dames

Eén van onze leerlingen werd deze zomer Europees kampioen in het katapultschieten bij de dames. Taylor volgt in het SiVi het 4de jaar Beweging en sport. Dikke proficiat!

5de jaar Defensie en veiligheid

5de jaar Defensie en veiligheid

De leerlingen van het 5de jaar Defensie en veiligheid gingen op kamp in de militaire basis van Koksijde. Ze maakten er deel uit van de ceremonie van de last post in Ieper. Ze overhandigden er een krans ter nagedachtenis van de gesneuvelden. 'Never to be Forgotten'. #nooitmeeroorlog

NIEUWJAARSWENS

NIEUWJAARSWENS

Denk iets geks.
Denk iets moois.
Zeg iets liefs,
dan heeft iedere dag
in 2022 iets positiefs.

eTwinning Pupil Quality Label

eTwinning Pupil Quality Label

Elien Mortier (7 BUS, 2020-2021) haalde onlangs als eerste haar eTwinning Pupil Quality Label op. Ze kreeg dit uit handen van collega Kristel Ryde (fotografe van dienst en dus zelf niet op de foto). Proficiat Elien!