SiVi Logo

Technisch Instituut Sint-Vincentius
Scholengroep Sint-Rembert vzw
Spinneschoolstraat 10, 8820 TORHOUT

In de kijker

WK OCR

WK OCR

Tijdens het weekend van 14 t.e.m. 17 september ging het WK OCR (obstakelrace) door in Genk. Ook één van onze leerlingen, Hannes Vanhullebusch nam deel. Hannes zit in het 5e jaar Defensie en veiligheid en werd vrijdag wereldkampioen op de 3 km! Daar kan een school alleen maar trots op zijn! Proficiat.

Erasmusdays 2023

Erasmusdays 2023

Het is zo ver! De #ErasmusDays 2023 zijn uit de startblokken geschoten. Deze zevende editie vindt plaats van 9 tot 14 oktober 2023 en zet eens te meer de culturele diversiteit en de vele leermogelijkheden van Europa in de kijker. Tijdens dit internationale evenement worden de Europese waarden, de voordelen van Europese mobiliteit en de projectresultaten van Erasmus+ onder de aandacht gebracht. Ook SiVi Torhout neemt deel aan het Erasmus+ project! Volg onze facebookpagina SiVi goes Erasmus+ en blijf op de hoogte van alle avonturen!

5de jaar Defensie en veiligheid

5de jaar Defensie en veiligheid

De leerlingen van het 5de jaar Defensie en veiligheid gingen op kamp in de militaire basis van Koksijde. Ze maakten er deel uit van de ceremonie van de last post in Ieper. Ze overhandigden er een krans ter nagedachtenis van de gesneuvelden. 'Never to be Forgotten'. #nooitmeeroorlog