SiVi Logo

Technisch Instituut Sint-Vincentius
Scholengroep Sint-Rembert vzw
Spinneschoolstraat 10, 8820 TORHOUT

In de kijker

Taylor Plysier Europees kampioene katapultschieten bij de dames

Taylor Plysier Europees kampioene katapultschieten bij de dames

Eén van onze leerlingen werd deze zomer Europees kampioen in het katapultschieten bij de dames. Taylor volgt in het SiVi het 4de jaar Beweging en sport. Dikke proficiat!

5de jaar Defensie en veiligheid

5de jaar Defensie en veiligheid

De leerlingen van het 5de jaar Defensie en veiligheid gingen op kamp in de militaire basis van Koksijde. Ze maakten er deel uit van de ceremonie van de last post in Ieper. Ze overhandigden er een krans ter nagedachtenis van de gesneuvelden. 'Never to be Forgotten'. #nooitmeeroorlog

NIEUWJAARSWENS

NIEUWJAARSWENS

Denk iets geks.
Denk iets moois.
Zeg iets liefs,
dan heeft iedere dag
in 2022 iets positiefs.

eTwinning Pupil Quality Label

eTwinning Pupil Quality Label

Elien Mortier (7 BUS, 2020-2021) haalde onlangs als eerste haar eTwinning Pupil Quality Label op. Ze kreeg dit uit handen van collega Kristel Ryde (fotografe van dienst en dus zelf niet op de foto). Proficiat Elien!

MINI TRIATHLON 3DE JAARS

MINI TRIATHLON 3DE JAARS

Onder een stralend herfstzonnetje streden maandag 4 oktober de meer dan 100 nieuwe leerlingen van het 3e jaar van de Sportschool Rembert Torhout (afdelingen 3SPORT, 3Sportwetenschappen en 3Beweging en Sport) om de overwinning van de mini-triatlon 2021! De leerlingen ondervonden aan de lijve hoe zwaar de combinatie van de 3 sporten na elkaar is.
Uit de 3 verschillende sportrichtingen werden de leerlingen samen in een groepje geplaatst.
Bij het startschot duikten ze in het stedelijke zwembad en zwommen gedurende 25 minuten alsof hun leven ervan afhing. Daarna wisselden ze elkaar af bij het fietsen en reden ze zoveel mogelijk ronden. Als laatste discipline werd er 20 minuten gelopen met als doel zoveel mogelijke toertjes te verzamelen met hun ploeg.
Proficiat aan alle deelnemers die het beste van zichzelf gaven!