Internationalisering

  • In de 2de graad STW werkten de leerlingen gedurende 2 schooljaren (2012-2014) samen met leerlingen uit Denemarken, Spanje (Catalonië) en Polen. Dit was zo'n verrijking voor de richting dat we nu al voor het derde jaar op rij een uitwisselingsproject hebben in 4STW met het Colegi San Ramon de Penyafort uit Vilafranca del Penedes. Dit jaar worden we hiervoor ondersteund door de provincie West-Vlaanderen. Afbeeldingsresultaat voor provincie west vlaanderen logo

 

  • De leerlingen van 7 Logistics gingen in 2008 voor het eerst op buitenlandse stage naar Kingston-Upon-Hull in het Verenigd Koninkrijk.
    Sinds 2009 gaan we in juni naar Taastrup, Greve en Ishoj in Denemarken om daar individueel in magazijnen en distributiecentra de aangeleerde competenties en kennis over de goederenstroom verder te verfijnen.
    Door de ruime ervaring die we ondertussen opgebouwd hebben kregen we in 2016 het VET Mobility Charter. Hierdoor hebben we tot 2020 de garantie dat alle volgende aanvragen ruim gesubsidieerd worden.