SiVi Logo

Technisch Instituut Sint-Vincentius
Scholengroep Sint-Rembert vzw
Spinneschoolstraat 10, 8820 TORHOUT

In de kijker

Outlet@SiVi

Outlet@SiVi


Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari vindt er in SiVi een outlet plaats. 8 Torhoutse handelaars verkopen hier hun stock. Van harte Welkom!

Wanneer?
- vrijdag 7 februari van 16u00 - 20u30
- zaterdag 8 februari van 13u00 - 17u00

Deelnemende winkels: Boetiek Actuel, Cool Elektro Cycles, Evadorable, Loftshop, Naaimachines Stael, Shoe kid’s, Spectra Bourgeois, Trio fashion, Studentenbedrijf van 7REMA: Blik-it

Actie gezondheidsbeleid

Actie gezondheidsbeleid

Ken jij nog de 10 geboden? Nee, dit is geen vraag uit het examen godsdienst! Een enthousiast team van leraren van SiVi zullen de komende schooljaren op een originele manier leerlingen bewust maken dat gezond leven echt wel belangrijk is. Ze hebben “10 geboden”, zeg maar leeftips, opgesteld om gezonder en gelukkiger te kunnen leven. Op 6 januari komt het team van professor Von Zwierenbol langs om onze leerlingen kennis te laten maken met de tien geboden. Leerlingen die zich hierop willen voorbereiden vinden de 10 geboden via volgende link.

Nieuwe website

Nieuwe website

De wereld staat niet stil. Wij dus ook niet. Nadat onze school een facelift onderging, was het ook tijd om de website een update te geven. Welkom!

Provinciaal kampioen veldrijden

Provinciaal kampioen veldrijden

Tijdens het weekend van 7 - 8 december werd Victor Delbarge uit 4LOS2 provinciaal kampioen veldrijden bij de U17. Een dikke proficiat!

Nieuwjaarswens

Nieuwjaarswens

HEMELTJE

De grauwe skyline ligt lang uitgerekt in het groen.
Als ik de zilveren maansikkel zie, kan ik de hoogte van de hemel goed inschatten.
Nacht, en in het flauwe licht van een kleine ster groots zijn, daar droom ik van.

Wij wensen u 365 dagen gevuld met warmte en licht, een nieuw jaar boordevol geluk!